Σαμαράς: Υπουλος και σκληρός εχθρός η ανεργία

Greek National Pride

ANERGOSEPTEBRH

Η ανεργία είναι ο πιο ύπουλος και σκληρός εχθρός της κοινωνίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της σύσκεψης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως δεν αρκούν τα ευχολόγια για την αντιμετώπισή της και πως πρέπει να αναληφθεί δράση, καθώς ήδη μπαίνουμε στο δρόμο της ανάκαμψης.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε σε οποιοδήποτε αναπτυξιακό μέτρο λαμβάνεται, να υπάρχει απαραιτήτως ρήτρα απασχόλησης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

«Για πρώτη φορά υπάρχει πρόβλεψη για άνοδο του ΑΕΠ έπειτα από 24 τρίμηνα, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για 770.000 θέσεις απασχόλησης έως το 2020»
τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως «στην προσπάθεια απορρόφησης των ανέργων πρέπει παράλληλα να καταβάλλεται προσπάθεια χωρίς να απαξιώνεται το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό».
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα μέλη του Συμβουλίου Απασχόλησης να συγκεράσουν τις προτάσεις τους και στην επόμενη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, να…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 253 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

cypriota

feel more think less. great quote