Η κοινή μήτρα ναζισμού – τουρκισμού. Πως η «εταιρεία της Θούλης» προωθούσε τις γερμανοτουρκικές θηριωδίες και ολοκαυτώματα.

olympia.gr

Nazi_turkey.JPGΤα τεκτονικά τάγματα των τούρκων οργάνωσαν σκοτεινές προσωπικότητες της Γερμανίας οι οποίοι ενέπνευσαν και τον Χίτλερ. Το πρόσωπο κλειδί είναι ο Rudolf Von Sebottendorf, εκ των ιδρυτών της μυστικής εταιρείας της Θούλης (προπομπός του ναζισμού) που οργάνωσε και πολέμησε με τον στρατό των Τούρκων αναπτύσσοντας παράλληλα τις ρατσιστικές «μυστικές εταιρείες» που πρέσβευαν την ανωτερότητα της γερμανοτουρκικής φυλής. Η δολοφονικότερη σύμπραξη παγγερμανισμού – παντουρκισμού που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ζωές γηγενών στην Ανατολή και την Ευρώπη. Διαβάστε:

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Τον καιρό του Μωάμεθ ζούσε κοντά στην Μέκκα ο πολύ ηλικιωμένος Ben Chasi που δίδασκε τον Προφήτη. Μία μέρα μόλις τελείωσε το μάθημα του, έδωσε στον Μωάμεθ ένα μεταλλικό πίνακα στον οποίο ήταν γραμμένοι οι τύποι εκείνοι των οποίων την σημασία είχε μάθει ο 30ετής Προφήτης. Λίγο μετά πέθανε ο γέροντας και ο Μωάμεθ δίδασκε σε πολύ στενό…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 735 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

cypriota

feel more think less. great quote