Το 96% των παγκόσμιων ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες

Ο μεγαλύτερος όμιλος μέσων ενημέρωσης είναι σήμερα η WaltDisney Company, της οποίας o πρόεδρος και ΔιευθύνωνΣύμβουλος, Michael EEisner, είναι Εβραίος. Η αυτοκρατορία της    Disney , με επικεφαλής έναν άνθρωπο που περιγράφεται από ένααναλυτή των μέσων ενημέρωσης ως «φρικιό του ελέγχου»,(“control freak”), περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικής παραγωγής(Walt Disney , Touchstone , Buena Vista), έχει ακόμη το δικό τηςκαλωδιακό δίκτυο με 14 εκατ. συνδρομητές, και δύο εταιρείεςπαραγωγής βίντεο.

Όσο για ταινίες μεγάλου μήκους, ο όμιλος Walt Disney Pictures,με επικεφαλής τον Joe Roth (επίσης Εβραίος), περιλαμβάνει τηνTouchstone Pictures, τη Hollywood Pictures, και τη CaravanPictures.

Η Disney κατέχει επίσης την Miramax Films, πουδιευθύνεται από τους αδελφούς Weinstein. Όταν η DisneyCompany διευθυνόταν από την Gentile (εθνική) οικογένεια Disneyπριν από την εξαγορά της από τον Eisner το 1984, είχε ως βασικόστόχο την οικογενειακή ψυχαγωγία. Αν και εξακολουθεί να κατέχειτα δικαιώματα για την «Χιονάτη», όντας στα χέρια του Eisner, ηεταιρεία επεκτάθηκε στην παραγωγή του σεξ και της βίας μέσωτων κινουμένων σχεδίων.

Επιπλέον, ελέγχει 225 σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες καιείναι ιδιοκτήτης κατά ένα ποσοστό πολλών ευρωπαϊκώντηλεοπτικών εταιρειών. Το θυγατρικό της καλωδιακό κανάλι του ABC, το ESPN, έχει επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνωνσύμβουλο Steven Bornstein, που είναι Εβραίος. Αυτή η εταιρείαέχει επίσης το μεγαλύτερο μερίδιο της καλωδιακής τηλεόρασηςLifetime Television καθώς και της Entertainment Network . Τοραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC κατέχει έντεκα σταθμούς στα ΑΜ καιδέκα σταθμούς στα FM, και πάλι σε μεγάλες πόλεις όπως η ΝέαΥόρκη, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, και έχει πάνω από 3.400συνεργάτες.

Η Time Warner, Inc, είναι ο δεύτερος κολοσσός των διεθνών  μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος. Η θυγατρικήτης Time Warner η HBO είναι το μεγαλύτερο συνδρομητικό δίκτυοκαλωδιακής τηλεόρασης της χώρας.

Η Warner Music είναι κατά πολύ η μεγαλύτερη δισκογραφικήεταιρεία στον κόσμο, με 50 ετικέτες, η μεγαλύτερη των οποίωνείναι η Warner Brothers Records, με επικεφαλής τον ΝτάνιΓκόλντμπεργκ. Ο Stuart Hersch είναι πρόεδρος της Warnervision,μονάδα παραγωγής βίντεο της Warner Music. Οι Goldberg καιHersch είναι Εβραίοι.Η Warner Music ήταν από τους πρώτους υποστηρικτές της»gangsta rap.»

Αποτέλεσμα της ανάμειξης της με την InterscopeRecords ηταν στο να βοηθήσει στην προωθήσει αυτού του είδουςτης μουσικής οι στίχοι του οποίου προτρέπουν ρητά τους  Μαύρους να διαπράξουν πράξεις βίας εναντίον των Λευκών.Εκτός από την καλωδιακή και τη μουσική, η Time Warner συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους(Warner Brothers Studio) και των εκδόσεων. Το εκδοτικό τμήματης Time Warner (με υπεύθυνο τον Norman Pearlstine, ένανΕβραίο) είναι ο μεγαλύτερος εκδότης περιοδικών στη χώρα (Time,Sports Illustrated, Sports Illustrated, People, Fortune).

Όταν ο Τεντ Τέρνερ, ο ‘εθνικός’ έκανε μια προσφορά για νααγοράσει το κανάλι CBS το 1985, προκλήθηκε πανικός στιςαίθουσες συσκέψεων των μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρο τοέθνος. Ο Τέρνερ απέκτησε μεγάλη περιουσία από την διαφήμισηκαι στη συνέχεια είχε χτίσει μια επιτυχημένη καλωδιακήτηλεόραση- ένα δίκτυο ειδήσεων, το CNN.

Η εταιρια Viacom, Inc, με επικεφαλής τον Sumner Redstone(γεννηθείς με όνομα Murray Rothstein), ένας Εβραίος, είναι ητρίτη μεγαλύτερη εταιρεία πολυμέσων της χώρας, με έσοδα άνωτων 10 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Η Viacom, η οποία παράγει και διανέμει τηλεοπτικά προγράμματα για τα τρίαμεγαλύτερα δίκτυα, κατέχει 12 τηλεοπτικούς σταθμούς και 12ραδιοφωνικούς σταθμούς.  Παράγει κινηματογραφικές ταινίες με την Paramount Pictures, μεεπικεφαλής την Εβραία Sherry Lansing.

Το εκδοτικό τμήμα τηςεταιρίας περιλαμβάνει τα Prentice Hall, Simon & Schuster, καιβιβλία τσέπης. Διανέμει βίντεο μέσω παραπάνω από 4.000 πολύγνωστών καταστημάτων . Η Viacom είναι ο μεγαλύτερος χορηγόςστον κόσμο των καλωδιακών προγραμμάτων, μέσω τουShowtime, MTV, Nickelodeon, και άλλα δίκτυα. Από το 1989, τοMTV και Nickelodeon αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο απότο νεότερο ηλικιακά τηλεοπτικό κοινό

Έτσι έχοντας υπό τον έλεγχο τους οι Εβραίοι τις τρεις πρώτες,αλλά και με διαφορά τις μεγαλύτερες εταιρίες μέσωνενημέρωσης , είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας τόσοςσυντριπτικός βαθμός ελέγχου είναι απλά τυχαίος και δενσυγκεντρώθηκε συνειδητά, με συντονισμένη προσπάθεια εκμέρους τους.

Τι γίνεται με τις άλλες μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης;Το νούμερο τέσσερα στον κατάλογο είναι η Rupert Murdoch’sNews Corporation , η οποία κατέχει την Fox Television και την20th Century Fox Films. Ο Murdoch είναι «εθνικός», (αν καιυπάρχει άποψη ότι έχει εβραικές ρίζες), αλλά ο Peter Chermin, οοποίος ηγείται στα στούντιο παραγωγής ταινιών και επίσηςεποπτεύει τις τηλεοπτικές παραγωγές του, είναι Εβραίος.

Το νούμερο πέντε είναι η ιαπωνική Sony Corporation, αμερικανικήθυγατρική της οποίας είναι η Sony Corporation of America,διοικείται από τον Michael Schulhof, ένα Εβραίο.

Ο Alan Levine,ένας άλλος Εβραίος, είναι επικεφαλής του τμήματος παραγωγής ταινιών της Sony Pictures. Οι περισσότερες από τις τηλεοράσειςκαι τις εταιρείες παραγωγής ταινιών που δεν ανήκουν στιςμεγαλύτερες εταιρείες ελέγχονται επίσης από τους Εβραίους.

Για παράδειγμα, η New World Entertainment, που ανακηρύχθηκεαπό ένα αναλυτή μέσων ενημέρωσης ως «η πρώτη ανεξάρτητη  εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων στις ΗνωμένεςΠολιτείες,» ανήκει στον Ronald Perelman, ένα Εβραίο.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΕΒΡΑΐΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΜΜΕ

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

cypriota

feel more think less. great quote