Μια επιστημονική ανάλυση του Γιατί μερικοί άνθρωποι κάνουν add αγνώστους και κρίνουν τις ζωές τους με βάση του τί διαβάζουν στην προσωπική σελίδα τους


Μια επιστημονική ανάλυση
Γιατί μερικοί άνθρωποι ανοίγουν το φεηζπουκ, κάνουν αγνώστους »φίλους» και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ένας απο τους πολλούς λόγους γέννησης, έγιναν κυρίως για τους μοναξιασμένους ανθρώπους  με σκοπό να κριτικάρουν  τους αγνώστους.

‘Ετσι λοιπόν εκεί  έχουν βρει σπίτι οι μοναξιασμένοι που κάτι ψάχνουν.  Μου ζητήθηκε να γράψω για το συχνό αυτό φαινόμενο που πέφτουν θύματα  αθώα  και ειδικά γυναίκες, σε παγίδες.

Αφού δεν έχουν λοιπόν τί να κάνουν,    Κρίνουν και σχολιάζουν τους χαρακτήρες  ανθρώπων ( με βάση τα όσα γράφουν στις ιστοσελίδες τους, στο φεήζπουκ τους) βγάζουν  φαντασιώδη , ψεύτικα συμπεράσματα, ότιδηποτε , φαντάζονται και φαντασιώνται.

Είτε είναι παιδεραστές είτε είναι άνθρωποι που νιώθουν μοναξιά, ψάχνουν   » αγάπες»  είτε είναι άνθρωποι με συμπλέγματα .  Eίτε και τα δύο μαζί.

Κρίνουν όλους τους επιστήμονες, τα πτυχία τους, τα μεταπτυχιακά τους , τα διδακτορικά τους.  Αποκαλώντας τους όλους εγωιστές και ναρκισιστές.

Εντάξει αυτό  είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να το αναλύσω γιατι τό  πράττουν(την κριτική εννοούμε).

Κάνουν ατ αγνώστους και παρακολουθούν κυριολεκτικά , τις ζωές των ανθρώπων όλα όσα γράφουν  στην σελίδα τους, τις φωτογραφίες τους , που πάνε, τί κάνουν,  χωρις οι  άνθρωποι  να το γνωρίζουν.

Κρίνουν και σχολιάζουν τους χαρακτήρες τους, ( με βάση τα όσα γράφουν στις ιστοσελίδες τους, στο φεήζπουκ τους) βγάζουν  φαντασιώδη , ψεύτικα συμπεράσματα, ότιδηποτε τους κατεβεί, φαντάζονται και φαντασιώνται.

Ελπίζουμε αυτό που ψάχνουν στην ζωή αυτοί οι άνθρωποι να το βρούν είτε είναι χρήματα για  διδακτορικό στην κριτική και  φαντασιώδη  συμπεράσματα για τους  άγνωστους ανθρώπους που παρακολουθουν στα  φεηζπουκ δεν ξέρουν , για τις γυναίκες,  είτε ψάχνουν » αγάπη» .

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

cypriota

feel more think less. great quote